Nieuws

Mindbench Hosting is een team van enthousiaste mensen. En door dat enthousiasme gebeurt er zo nu en dan iets bijzonders binnen onze organisatie. Wat er zoal gebeurt? Dat leest u hieronder.

Nieuwsberichten

10 augustus 2018

Mindbench Hosting neemt dienstverlening SKdedicated over

Per 1 september 2018 neemt Mindbench Hosting de diensten en klanten van SKdedicated onder haar hoede. SKdedicated (opgericht in 2015) is dankzij de uitstekende dienstverlening op het gebied van dedicated hosting in rap tempo uitgegroeid tot een dienstverlener van formaat, met een serverpark in Rotterdam en een continue groei van klanten in Europa en Noord- en Zuid Amerika.

Wij zijn er trots op dat wij deze partij onder onze vleugels mogen nemen en danken SKdedicated voor het vertrouwen. Vanzelfsprekend mogen de klanten een gelijke service blijven verwachten!

Read More
10 maart 2018

Streampakket grootste audiostream-aanbieder van Nederland

Met meer dan 250 actieve klanten en nog steeds groeiend, heeft Streampakket inmiddels het grootste Nederlandse marktaandeel op het gebied van SHOUTcast- en Icecasthosting. En daar zijn we trots op! Natuurlijk blijven wij onze diensten ontwikkelen en onze supportkanalen nog sneller maken. Daarbij gaan we dit jaar onze dienstverlening ook aanbieden in het buitenland!

Onze klanten geven aan zeer tevreden te zijn. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk ze hier: www.streampakket.com.

Read More
30 november 2016

Mindbench Hosting neemt dienstverlening Streampakket over

Vanaf 1 december 2016 neemt Mindbench Hosting de dienstverlening van Streampakket over. Streampakket is een A klasse leverancier van SHOUTcast- en Icecasthosting voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Met meer dan honderd actieve accounts en groeiende, is Streampakket een belangrijke speler in de markt van aanbieders voor radiostations in Nederland en België. De overname van Streampakket is een logische stap: streamers hebben behoefte aan directe beschikbaarheid van een streamserver en 24/7 support en dat is precies waar Mindbench Hosting sterk in is!

Read More
1 april 2016

Mindbench Hosting bundelt krachten met Go with IT

Mindbench Hosting en Go with IT hebben besloten per april 2016 hun intensieve samenwerking te formaliseren. Een logische stap, aangezien beide partijen nu nóg beter kunnen inspelen op de groeiende vraag naar betrouwbare en snelle hosting. Voor beide organisaties geldt dat kwaliteit van dienstverlening op nummer 1 staat: een hoge en snelle servicegraad. Onder gezamenlijke vlag zullen Mindbench en Go with IT non stop streven naar innovatieve, klantgerichte website- en e-mailhosting en uitstekende service.

Read More