Stream hosting

Sinds december 2016 heeft Mindbench Hosting de dienstverlening van Streampakket overgenomen. Streampakket is een A klasse leverancier van SHOUTcast- en Icecasthosting voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Streamcast is met enkele honderden actieve accounts een belangrijke speler in de markt van aanbieders voor radiostations in Nederland en België. Om de kwaliteit van Streampakket te borgen, garandeert Mindbench hosting 24/7 support!

Streampakket

Jouw provider voor audiostreams

Wij zorgen ervoor dat jij zorgeloos én makkelijk kunt streamen dankzij onze gebruiksvriendelijke software, zodat jij jouw publiek non-stop kunt laten genieten van de muziek die jij uitzendt. Geen zorgen over dataverbruik: bij ons krijg je onbeperkt dataverkeer in alle pakketten.

Op onze snelle en betrouwbare servers staat de software kant-en-klaar voor je ingericht, voorzien van een duidelijke handleiding voor Windows en Mac. Kom je er toch even niet uit? Geen probleem: we kijken met je mee en lossen het voor je op.

Natuurlijk zijn de streams wereldwijd te beluisteren. Daarbij hoef je je nooit zorgen te maken over het dataverbruik. Bij Streampakket krijg je namelijk onbeperkt dataverkeer bij alle pakketten!